Therapeuten

Therapeuten

Janneke van den Brink

Mijn naam is Janneke van den Brink en ik ben werkzaam als kinderergotherapeut. Als ergotherapeut begeleid ik kinderen in hun ontwikkeling en geef ik ze soms net een beetje extra ondersteuning om de vaardigheden eigen te maken. Daarnaast ondersteun ik ook de ouders van (meervoudig) gehandicapte kinderen bijvoorbeeld bij het aanvragen van hulpmiddelen.
Naast specifieke vragen of advisering rondom kinderen, geef ik ook algemeen tiladvies en tilcursussen, waardoor het voor de groepsbegeleiding ook weer makkelijker en inzichtelijker wordt wanneer je iemand nu wel of niet met de tillift tilt.

Alt Text

Lisa Boekel

Mijn naam is Lisa Boekel en ik ben werkzaam als logopedist. Als logopedist begeleid in ik kinderen in hun taalontwikkeling en in hun communicatie. Daarin ondersteun ik ook de ouders van (meervoudig) gehandicapte kinderen bijvoorbeeld bij het maken van een communicatieplan voor thuis en op de opvang. Daarnaast geef ik ook algemene tips om de communicatie tussen ouders en hun kinderen te verbeteren, waardoor ouders en hun kind en eventuele broers en zussen elkaar weer begrijpen. Eventueel maak ik in de communicatie gebruik van foto’s, pictogrammen en ondersteunende gebaren.

Alt Text