Een dag bij Stichting KOOS

Een dag bij Stichting KOOS heeft een vaste opzet waarin flexibiliteit mogelijk is. Rekening houdend met de hulpvraag en behoeften van de kinderen die bij ons naar school komen.

De globale dagindeling ziet er als volgt uit:

• 08.30 uur tot 08.45 uur

Kinderen mogen gebracht worden

• 08.45 tot 12.00 uur

- De dag wordt geopend
    - Activiteit/tijd om te spelen en te leren/tijd voor therapie, waar mogelijk samen met basisschoolleerlingen
    - Eet- en drinkmoment
    - Tijd om te verzorgen
    - Buiten spelen samen met basisschoolleerlingen
    - Tijd om te spelen en te leren/tijd voor therapie, waar mogelijk samen met basisschoolleerlingen

• 12.00 uur tot 15.00 uur

- Lunch
    - Tijd om te verzorgen

Door de hoge bezetting is het mogelijk om in dit dagprogramma flexibel te zijn. Dit biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kind vaker te verzorgen wanneer dit nodig is. Ook is er de mogelijkheid om een rustmoment te creëren wanneer een kind dit nodig heeft.

Openingstijden

Stichting KOOS wil de schooltijden van de basisschool aanhouden om zoveel mogelijk mee te gaan in het schoolritme.

Tijdens schoolvakanties zullen we ook open zijn. Wel sluiten wij op Nationale feestdagen.